Kirkelige foreninger i Vrå

Klik her for at se yderligere

KFUM Spejderne
Kirkens Korshær
KFUM & KFUK
Indre Mission
Ydre Mission
KLF Kirke og Medier

LINKS:

www.folkekirkenshus.dk  i Aalborg

Søge gravsted: www.findgravsted.dk

Vedr. kalkmalerierne:

www.kalkmalerier.dk
Københavns Universitets billeddatabase, registrant m.m. vedr. kalkmalerier i danske kirker.

Vedr. altertavlen:

Registrant over Danmarks middelalderlige altertavler v. Sissel F. Plathe og Jens Bruun. Registranten er under opbygning, men rummer allerede billeder af Vrå kirkes altertavle.

Andre sognehjemmesider i omegnen:

www.borglumsogn.dk
Børglum sogn - Børglum klosterkirke, Børglum og Vittrup kirker.
www.vejby-kirke.dk
Vejby, Rakkeby, Harritslev og Sejlstrup sogne og kirker.
www.vh-kirker.dk
Vrejlev og Hæstrup sogne og kirker.

Gode og nyttige kirkelige links: aalborgstift.dk/liv-tro/spil/Paulus/

www.hjorringprovsti.dk
Hjørring provstis hjemmeside - med oplysninger om provstiets sogne og præster, provstiudvalg, referater fra udvalgsmøder m.m.
aalborgstift.dk
Aalborg stifts hjemmeside - med oplysninger om stiftets provstier og sogne, møder og arrangementer, billeder fra kirker i stiftet, prædikenarkiv m.m.m.
www.sogn.dk
Kirkeministeriets sogneportal - med oplysninger om samtlige sogne i Danmark.
www.korttilkirken.dk
Preben Gøssing fra Thy har lavet en hjemmeside med korrekt adresse og præcis kortplacering for samtlige landets kirker.
www.folkekirken.dk
Huser en masse sognes hjemmesider, men derudover kan man her finde mange oplysninger om Den danske Folkekirke - kirkens organisation, kirkelige foreninger og organisationer m.m.
www.giraffen.dk
Kirkelig og kristelig søgeside - med stort og småt og skidt og kanel.
www.kristendom.dk
Kristeligt Dagblads portal til kristendommen, både nationalt og globalt - med brevkasse, leksikon, temasider, gudstjenestelister o.m.m.
www.religion.dk
Kristeligt Dagblads portal til den religiøse verden på Internettet - med nyheder og masser af links til sites om religion, etik, eksistens og u-lande.
Bibelen på Nettet
Det danske Bibelselskab har lagt hele Bibelen på nettet - med GT, NT, Apokryfe Skrifter og ordforklaringer. Man kan søge efter bestemte ord og bestemte skriftsteder. En meget anvendelig side!
Den danske Salmebog online
Her kan du finde tekster og melodier til alle salmerne i salmebogen - sammen med oplysninger om salmebøgernes historie, forslag til salmevalg ved kirkelige handlinger m.m. Også en meget god og anvendelig side!
På besøg i en kirke
En rigtig fin interaktiv undervisningsside med Besøg i en kirke, Kirken i 1000 år, Kalkmalerier m.m.
Paulus-Online-spil
Og nu vi er ved det pædagogiske: På Aalborg Stifts hjemmeside er der et rigtig udmærket Paulusspil. Følg Paulus fra Tarsus til Rom.

Barnetro.dk
Og endelig en hjemmeside for de helt små - 3-8 år - med spil og fortællinger centreret omkring kirken