BABYSALMESANG

babysalmesang
Christina Thoft

Mandag den 11.september starter et nyt hold babysalmesang i Vrå. Holdet henvender sig til babyer mellem 3-9 mdr ved holdstart.

Vi ved at det lille barn, lige fra fødslen, har brug for at få stimuleret alle sine sanser. Baby forstår måske ikke en salmes ord, men det sanser stemningen og atmosfæren, og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed og blive til glæde senere i livet. Til babysalmesang vil vi synge, danse og vugge stemningen ind i barnet, så det oplever med alle sanser. Babysalmesang er en tid til ro og nærvær, og samtidig er det en god lejlighed til at få lært nogle salmer, der også kan bruges derhjemme. Det er ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge. Baby ELSKER mors stemme.

Forløbet er delt i to:

Hold 1:Mandage 11.9- 23.10 kl 10.00-11.30 I Vrå Kirke

Hold 2: Mandage 30.10-4.12 kl 10.00-11.30 i Vrå kirke.

Tilmelding til Musikpædagog Christina Thoft på

babysalmesangvraa@gmail.com eller SMS til 25142416